just need it

Hej på er, det var inte igår jag var inne här. jösses vad dom har gjort om. Nu kanske ni tror att jag ska visa bilder från min "underbara" sommar (då jag enbart har jobbat) eller från balen och studenten men så är inte fallet. Jag klickade in här för att skriva av mig lite.


För stunden, hur jag mår? de är aldrig någon som frågar det mer så jag brukar fråga mig själv. För stunden mår jag dåligt, otroligt dåligt. Satt här om dagen med min gamla medicin, amfetamin och skit och orkade inte mer. Man får känna så ibland. Men dessa dagar har aldrig varit så långa som nu.

Jag sitter på din säng och väntar på att du ska be mig gå hem, drömmer om att få höra att jag är fin. Sånt som har varit givet i 1,5 år. En resa, en liten resa och jag vet inte vem jag är med längre.. Och ni vet när man vet mer än vad han tror? Du vet att "hon" inte har pojkvän som han sa. Du vet att hon bor nära honom, du vet att dom är på samma ställe samma tid och han inte svarar. Jag är för känslig för det här. Kanske inbillar jag mig men för det mesta har magkänslan rätt men vi vill bara inte inse det. Ni vet när man tänker mer på henne än på honom? hennes utseende, fula armar, fula kropp och äckliga hår. Fast man bara är så jävla avundsjuk på att hon har muskler, fint blont hår. Fyfan. Tror ingen förstår vad jag skriver mer än jag men de är skitsamma med mina 11 läsare :) märks att de var ett tag sedan man skrev. Det jag vill komma fram till är att jag är så rädd, så jävla rädd att magkänslan har rätt, att det är någon annan som får möta dia läppar, som du säger att är vacker, som håller din hand. Det är som en kniv in i magen 999ggr i minuten.
Jag är så rädd att vara utan dig för jag vet att jag hade inte klarat mig utan dig, utan din familj, din farfar, din bror och alla andra. Eller ditt leende, ditt speciella leende. Sen vet jag inte om du gör såhär mot mig nu för att du inte är kär i mig längre men vågar inte göra slut så du vill att jag ska tröttna eller om du menar det du säger, att du älskar mig mest i hela världen och bara vill att allt ska bli bra. men som sagt, magkänslan brukar ha rätt...

RSS 2.0