Något som retar mig

Förhållanden, relationer och allt i dess väg!
Jag hör ofta om förhållanden då någon varit otrogen hit, en annan ljög dit osv. Ni förstår? Inte något den ena i förhållandet tror utan vet! Det får mig att tänka lite. Jag har ett förhållane nu tex. det spelar ingen roll vad han gör eller säger vissa dagar för jag får för mig att det är något. Kommer det från allt man har hört av andra förhållanden? De är ju sjukt isåfall.
För jag är inte lätt att bli provocerad genom sånt alls! Utan hör jag något om någon som nydligen kommit in i mitt liv har jag lite is i magen men skaffar mig egen uppfattning om människan. Trots att jag så många gånger har blivit bortbytt, lämnar, varit i förhållanden där killen har varit otrogen. Men skam den som ger sig, de som får mig att vara nojig ibland kanske? Men trots de så är det så jävla viktigt, speciellt i denna stad och skaffa sin egen uppfattning om folk och inte lyssna på allt snack som går. Har hört så mycket om mig också som gör en förvånad för inget stämmer och de är väl det som får mig att vara så noga att inte lyssna på allt skit om folk, utan ha lite is i magen och ta allt med en liten, liten, liiiten nypa salt.
Men det här med att vara rolig att killen ska vara otrogen eller så är ju bara sjukt om han aldrig varit det mot dig tidigare. De är ju ungefär som att tänka "tänk om jag blir påkörd om jag går över den här vägen nu?" "tänk om jag går på en bomb nu?" Det är så sjukt men så sant och jag förstår inte vart känslan kommer ifrån ibland. Kanske för att man har blivit sårad och är kär, så man inte vill förlora människan för något sånt.

Det är ett mysterium



Don't Wake Me Up

Ligger i sängen och funderar på när jag ska orka kliva upp för en dusch. Börjar jobba 17.15 men ska inte deppa för de! Eftersom nu blir de bara jobb idag, tisdag, onsdag och torsdag. För på fredag åker jag iväg med hjärtat till Umeå och hälsar på hans mormor och så! Ska bli jätte mysigt med en helhelg där, fiska, mysa osv. Hoppas vädret blir okej också bara så ska vi nog få det super bra!
saknar dig linuslina

några få trogna läsare

Hej på er! Jag måste börja med att säga att ni är super söta som klickar in här varje dag trots att bloggen har sett lika tråkig ut nu med samma gamla inlägg i en månad.
Det är så att jag jobbar ju nu för tiden, varje dag också! Då har jag ingen ork för att blogga, men det slog mig nyss att varje kväll efter jobbet sitter jag hemma och har tråkigt. För det första, har ingen ork att göra något så jag ligger hemma i sängen, så då slog det mig! Varför inte bara börja blogga på kvällarna då så får jag se om suget kommer tillbaka?
På sista tiden har jag hunnit med att varit på peace&love, köpt lite skor, börjat jobbat, festat och en hel del annat!

RSS 2.0