Svar

Hej på er! Vaknade vid 09.00 och börjar 12.30, helt okej att jag varit ute på promenad, satt på en maskin tvätt och ska snart hoppa in i duschen. Inte så att man behövde stressa idag.
världens bästa låt
Fått flera frågor om vad min och Amandas blogg heter som vi har tillsammans. Den finns på höger sida här på min blogg vid länkar "Amanda&Jennifer"
Här har ni den annars:  http://apathtosuccess.blogg.se/
Värmer inom mig att så många uppskattar den och kollar in där varje dag. Finns folk som drar ironiska fjantiga kommentarer också, men allt fint vi får höra överväger. Tusen tack till er!

Godnatt från mig och katten

Varit hos farmor och hjälpt henne med ett skåp, hon har gjort så fint i vardagsrummet. Så fick jag en nattskjorta och massa annat + massa smink som tack. Gullisen. Nu ska jag sova med min partner, hon är för söt när hon somnar på mig.

one day finished just four left

Kom nyss hem från skolan efter en helt okej dag. Labb på naturkunskapen sen bara jobbat med småsaker. Sjukt skönt. Sitter och funderar på om jag ska ta mig ner till gymmet senare.

Hoppas ändå på ett lyckligt slut

Ännu en dag

jag vaknar upp igen

naken vid min teve

som visar jorden

Som i en film

visst är det skönt o ha det så

för jag vet att det pågår men inte hur det slutar

För vem ska jag tro på tro på tro på när

tro på när allt är såhär

ingenting vi nånsin med nått menar

Så vem ska jag tro på tro på tro på när

tro på när allt är såhär

hoppas ändå på ett lyckligt slut

Jag undrar om nån ser

undrar om nån ser

att clowner inte ler

Jag undrar om nån hör

undrar om nån hör

att explosioner inte stör

Eller är det bara syniskt av ensamhet

vill så gärna tro

men i den film som liknar den som finns

börjar resan nu gå mot sitt slut

för hjältarna har redan dött

av avundsjuka svek och sorg

Så vem ska jag tro på tro på tro på när

tro på när allt är såhär

ingenting vi nånsin med nått menar

Så vem ska jag tro på tro på tro på när

tro på när allt är såhär

hoppas ändå på ett lyckligt slut


Sjukhuset äter upp mina betyg i skolan

Såg att Karin hade skickat några bilder, kul att man är fin allafall

En gammal goding i repris.


För er som inte såg "tjena kexet" del 1. Så har ni både ettan och tvåan här. Älskar henne


Bakdag. Så nöjd med dom, superfina!


Tidningscupen

Inte varit hemma något idag för sov ju hos Emma sen somnade jag när jag kom hem. Trots att vi för en gång skull sov mycket under natten! Åkte på tidningscupen och kollat på fotboll hela kvällen. Så nu tänkte jag försöka sova snart så jag kommer upp imorgon. Lovat Karin att kollat en match 09.00 imorgon....NIO, förstå hur tidigt de är en SÖNDAG! Menmen. Sen blri det att baka cupcakes tror jag. Återkommer imorgon. Puss på er

SÅLD PÅ DENNA LÅT

Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego

Död igår

Förltå för ingen uppdatering och att jag inte svarade något eller något på telefon. Var med Emma och en drös till och kollade film. Kom hem för några timmar sedan från Emmis. Som har varit oerhört kramig inatt isömnen. Sötfia

Dagens

Dagens låt: if i die young
Dagens dusch: Tänkte ta de nsenare idag utefall de blir gym
Dagens frisyr: Morgonruffs men blri nog uppsatt
Dagens smink: Inget nu men blir väl maskara och puder typ. Gud va fjortis man känner sig när man skriver det haha lol.
Dagens klädsel: Mjukisar och oversize. Sen blri det en blus och jeans.
Dagens händelse: Inget nu sen blir det nog tidningscuppen med tjejerna.
Dagens planer: Kolla tidningscup med brudarna. Finmiddag med familjen också
Dagens vill ha: Sommar
Dagens saknad: Ha någon att pussas med och sommar!
Dagens drog: philadelfia!!
Dagens träning: Promenad sen kanske gym
Dagens tråkigaste: Börjar 08.10........
Dagens måste: Hänga med lite i skolan allafall hade jag tänkte haha
Dagens dricka: Juice
Dagens köp: Inget än men blri väl kaffe sen medtanke på att skoldagen är lång
Dagens mat: Något med kyckling i skolan tror jag de stod, NOMNOM
Dagens personer: Ingen än men känner mig lite kär i Emma just nu och lina + charlotta. Men de återstår att se hur dryg dom är i skolan haah
Dagens kärlek: Bubble witch saga. Ett spel på facebook <333 hhaha!
Dagens mående: Helt okej idag!

Djurgården...

Var hos Ebba idag med lite brudar och kollade på Hockey. AIK-DIF och jag var den ända djurgårdaren... Självklart ska DIF förlora också så jag fick höra ett och annat.... Wiho. Har försökt pluggat lite, städat, kollat matchen då osv. Så har inte suttit vid datorn. Ska lägga mig i sängen nu snart eftersom jag börjar 08.10 imorgon men tänkte en snabbis här skadar ju inte. Så ha en finfin kväll och sov så gott. Pusspuss
sne, men de spelar ingen roll. Bädda sängen vet jag inte vad betyder heller. hejhej

hade nästan glömt den här låten, bäst


natti på er mina underbara

Alla tror väl jag har supit min under bordet för jag tackar er hela tiden för att ni är så bra. Men jag menar det, era lycka till osv har varit så behövligt. Är så glad över det. Men eftersom jag knappt sov natten so mvar ska jag krypa ner i sängen nu med hopp om morgondagen och le. Hoppas jag får svar så fort som möjligt på läkarbesöket idag. Men godnatt på er!

Kunna inte kommentera din blogg Amanda, så skriver här istället. Fan va fin du är mitt lilla gohjärta


nervös och glad för mina vänners skull

Nervös efter sjukhus besöket jag var på och glad för mitt tjej gäng som ska till Alanya. Skulle ju åka med dom men som dom vet och alla andra som känner mig har jag gått ner i vikt och kan inte gå upp igen. Eller jo men de är suuuper svårt så jag får inte åka för varken mina föräldrar eller läkare utan all inclusive. För jag vet lika bra som min mamma, min läkare och alla andra att jag kommit läta bättre om jag har det. Så orkar inte diskutera. Men nu är det så att tjejerna jag skulle åka med absolut inte vill ha all inclusive. Så jag blir inte med....

Jag vet att det finns 100 hotell där man kan VÄLJA all inclusive eller utan det, alla har redan sagt åt mig att säga de till dom men de passade dom inte i smaken. Att alla kunna få som dom ville. Så jag får helt enkelt stanna hemma och de som suger är att de verkar inte röra dom alls. Att jag var på sjukhuset idag, TACK ALLA 41 ST SOM SKREV LYCKA TILL PÅ NÅGOT VIS uppskattar så himla mycket. Det lustiga var att det var enbart två, två från mitt tjejgäng, karin och therese. Som skrev lycka till. Känner mig så omtyckt..... Kanske dags att tänka lite hur mycket folk bryr sig om än och vilka som bryr sig om en egentligen. Det gjorde faktist ont i mig att de andra inte ens verkade bry sig ett smack. Men tack alla andra!! Underbara ni ♥

Hemma från sjukhuset

Kom nyss hem, skulle visst vara där 11.30. Gick väl bra tror jag eller jag har ju ingen aning men jag skötta mig bra allafall haha. Kommer få svar om 1-2 veckor. Så väntan på det kommer nog vara hemsk. Menmen får hoppas de går fort nu så man får andas ut någon gång eller ja..

Godmorgon. Sjukhuset och en finfin blogg

Godmorgon på er. Skulle ju vara vaken hela natten idag men de gick lite sisådär. Somande vid 3-4 och vaknade vid 08.00..... Ska till sjukhuset 11.något. Så ska väl ut och gå och röra mig mycket nu så jag blir tröttare till sen.
Någon som inte hade somnat inatt är Amanda allafall. Som har skapat en ny blogg. Vi är två tjejer som lider av ADHD och ADD och är trött på allas fördomar och sneglande på oss som har dessa funktionshinder. Kolla in vettja!

http://apathtosuccess.blogg.se/

Vad som pågår i mitt liv, sjukhus besöken och varför.

Vad är det som har hänt egentligen? Du verkar så stressad, irriterad, konstig. Något speciellt? Och vad gör du på sjukhuset så ofta?



Fått tusen frågor om vad det är med mig och jag tänker inte berätta på exakten vad det handlar om men på ett ungefär eftersom jag inte är mig själv och mår så otroligt jävla dåligt så ingen mantel håller för att dölja det längre.
Som de flesta vet har jag haft en jobbig tid nu på slutet men jag har försökt att inte delat med mig av det i mitt vardagliga liv mer än med kärlekstexter och sånt fjant. Men anledningen till att jag är så konstig är absolut inte det.
Under två månader, från oktober ungefär rasade jag i vikt otroligt mycket. Blev hängig redan då som inte är så konstig. Tappade 9 kg och jag vet inte hur eftersom jag åt och älskade godis. Och tro mig, jag är ingen som ställer mig och spyr upp maten! Vi har varit på huuundra besök på sjukhuset då vi har blivit ditkallade för jag måste vägas och mätas. Men nu när jag äntligen kommit i form, gått upp 2 kg allafall och kommit igång lite har de senaste 2 månaderna dödat mig innefrån. En dödshotande sak som pressat mig varje dag. Fick akuttid vid jul ungefär och den akuttiden är nu den 25 Januari, imorgon. Två månader har jag gått och tänkt "kommer jag dö? eller kommer jag få bli hundra år?"
Hitta sin vän gråtandes i rummet intill, man frågar vad det är och får som svar "Jag vill inte att du ska dö Jennifer"
Tror inte ni kan förstå den känslan, den synen och veta att.. ja
Ingen kan tänka sig in i den känslan om man inte varit där själv. Jag är en glad och sprallig tjej som alltid verkar må så bra och vara så glad tror alla utanför min kamratskap. Men mina närmsta vet, ser och förstår nog till en viss del. Alla tårar och all oro. Senaste dagarna har varit värst. Har spelar glad så mycket så sen när jag kommer hem rasar jag samman. Försöker få tiden att gå fortare men den gör självklart inte det och de känns inte som det heller. Pågrund av min nervositet.
Jag blir arg så fort någon säger ett fel nu, argare än i vanliga fall... Det är fel så fel av mig men jag önskar alla bara kunna förstå mig och acceptera det. Ni oroar er över mig men tänk att vara människan detta händer? Att alla oroas sig över mig. Det... usch. Sitter och gråter nu trots att denna text säkert bara blev en osammanfattande text om mitt "gnäll". Så menar jag inte så. Hoppas ni förstår min text på ett ungefär.
Måste vara vaken från nu till imorgon när jag ska till sjukhuset vid 14.00 kanske eller jag vet inte när jag skulle dit men ja... Dygna alltså. Är så otroligt nervös för morgondagen då kanske hela mitt liv vänds uppochner eller bara gör mig så mycket gladare. hope you understand me.
Ett lycka till till mig vore på sin topp nu, för hur jag mår nu... Är hemskt.

So what we get drunk.....

So what we smoke weed
We're just having fun
We don't care who sees
So what we go out
That's how its supposed to be
Living young and wild and free
Snoop Dogg & Wiz Khalifa – Young, Wild & Free - feat. Bruno Mars


NÅGON SOM ÄR SUGEN ELLER? söker vänner eftersom mina inte vill åka

http://www.apollo.se/SE/vart-vill-du-resa/Europa/Turkiet/Alanya/Accomodations/Pages/TaksimInternationalObaky.aspx?hBookingBtn=true

I Never Told You - Colbie Caillat


I miss those blue eyes, how you kiss me at night
I miss the way we sleep
Like there's no sunrise, like the taste of your smile
I miss the way we breathe

But I never told you what I should have said
No, I never told you, I just held it in

And now I miss everything about you
I can't believe it, I still want you
And after all the things we've been through
I miss everything about you, without you

I see your blue eyes every time I close mine
You make it hard to see
Where I belong to, when I'm not around you
It's like I'm not with me

But I never told you what I should have said
No, I never told you, I just held it in

And now I miss everything about you
(Still, you're gone)
I can't believe it, I still want you
(And I'm lovin' you, I never should've walked away)
After all the things we've been through
(I know it's never gonna come again)
I miss everything about you, without you

But I never told you what I should have said
No, I never told you, I just held it in

And now I miss everything about you
(Still, you're gone)
I can't believe it, I still want you
(And I'm lovin' you, I never should've walked away)
After all the things we've been through
(I know it's never gonna come again)
I miss everything about you, without you

Har jag en blogg, hur bloggar man

Känner ungefär så nu pågrund av att jag är dum i huvudet och aldrig använder kameran! Vaknade halv nio ungefär och kom på att inatt får jag inte sova eftersom jag ska till sjukhuset imorgon. Kollar mig i spegeln och ser en vagel på ögat. Jag spyr. Kan man ha mer otur? nej! Har ont, är nervös, spänd, kunna knappt sova inatt och vet inte vart jag ska ta vägen nu sista dagen. Börjar halv 12 också men vaknade nu piggare än något annat. livet <3

baby please come home to me


INGEN ORK

-

hangover

Jag tänkte ägna en liten stund åt att analysera Facebook-statusarna som alltid dyker upp under helgerna. Det är alltid samma mönster. Samma jävla visa. På fredagar är folk glada, för då är det ju fest och supa som gäller. "Skål!" eller "All in idag!" är ganska vanligt förekommande fraser. Eller varför inte klassikern "Vi ses i dimman!"? Detta följs av en hel del fylleuppdateringar i form av felstavade meningar och suddiga bilder.

På lördag då? Jo, då är de flesta bakis. Och för många är det viktigt att skriva detta för det är ju SÅÅ synd om dem. Jag vet inte hur många jävla bakis-uppdateringar jag ser varje jävla helg alltså. Men det är ju fortfarande lördag och en dag man super på så det tar inte så lång tid innan "återställar-statusarna" börjar dyka upp. "Då är man på det igen då!".

Söndag då? Jo då är det OFFICIELLA bakis-dagen på Facebook. Då är alla bakis gånger tusen. Oj vilken hård helg och oj vad man supit och oj vad jävla dåligt man mår men OJ vad det vart värt det! Det var värt det fast man inte kommer ihåg någonting och fast man vaknade med alla kläderna på och sminket utkletat i ansiktet. Det var värt det för av alla sms och bilder och uppdateringar från folk i ens omgivning att dömma så hade man jävligt roligt!

De värsta folk skriver eller säger efter en utekväll är i för sig inte de där bakisgrejerna. De värsta är de meningar som innehåller tydligen. Jag gjorde tydligen det och det, och jag hade tydligenkul. Vadå tydligen? Var du inte själv med eller varför hade du tydligen kul? Hade man inte hällt i sig så jävla mycket alkohol hade man kunnat skippa det där "tydligen" och själv kunnat konstatera om man hade kul eller inte.

Och så fortsätter det. Det är samma visa nästa vecka igen. Då ska alla ut och supa skallen av sig, vara bakis, ligga och spy och ha huvudvärk för att dem tydligen hade det så jävla roligt! Skål mina vänner, för en underbar alkoholkultur i Sverige!

Du vet mycket väl vad du gjort. Gjort, gjort mot mig. Den där blicken du ger mig är gammal nu. Nog för mig. Jag vet hur du funkar jag kan dig ut och innantill. Så hälsa ditt hjärta att allt är slut


Hon gjorde mig dag, underbart fina du ♥


jag har glömt dig en vacker dag

Mitt sommarlov har varit det bästa någonsin. Började men att träffa någon jag hade längtat efter i ett år. Fick ligga nära honom med medvetandet om att de aldrig mer kommer hända. Mådde skit helt enkelt men var med mina underbara tjejer varje dag och dom fick mig att tänka på annat. Så fort jag kom hem höll jag på att rasa genom jorden. Men tiden med mina tjejer gjorde mgi starkare. Nya kontakter dök upp. Inte vilka som helst utan även du. Du växte i mina ögon för varje sekund och efter några veckor blev alla förvånadn är jag fick ur mig orden: Han är så himla fin. Allas min när de inte var om killen jag hade tjatat om i ett år. Utan de var någon annan. Hålla sig ur skinnet för jag itne vågade vara nära, eftersom jag var rädd att bli kär. Dina blickar var so men stöt genom kroppen. Jag rodnade, kollade ner i bordet och när jag åkte hem varje kväll var det itne samma känsla. Det var som nervositet. Jag hoppa, var sprallig, glad men nervös i magen på något vis. Fattade inte vad det var förens jag berättade hur fin han var och allt släppte. Vi träffades en gång och de var det bästa val jag någonsin tagit. Han snurrade mig runt lillfingret och då var jag fast. Som han sa det. "Han kommer förstå mig av någon, han vet ju hur du snurrar än runt fingret så är man fast ;)" Jag minns allt så klart. Hur vi kysstes första gången och jag var så nervös efter för vi skulle vara med alla som vanligt och jag skulle vara tyst om det. Paniken om att inte våga säga något. Du var så söt du när du skulle bjuda mig på mat och jag kommer hem till dig förväntansfull och du kastar fram pizzapapper. Minns så väl att vi skulle beställ afrån verona och jag tog en hawaii och du är hellas. en hawaii??? Haha ja ni läste rätt. Jag vågade inte ta en större, godare och dyrare pizza för jag är inte så stor i maten. Haha satt jag och såg dig äta min favorit pizza medans jag satt med en hawaii. Söta vi. Hur du gick ut innan jag skulle åka hem från tjejerna för att kunna kyssa mig hejdå lite diskret. Hur du sa att du älskade mig för första gången, hur nervös du var och hur länge du försökte få fram det. Finaste du gjorde. När du inledde ett förhållande med mig ute på en balkong i NS på en fest. Alla smalt för du var så himla go. Altl var så enkelt. Du var nära vän med mina bästa vänner så allt gick så bra. Du bodde granne med tjejen vi var hos jämt. Det var så himla skönt! Hur du ringde från USA och var helt skakig för jag hade skickat meddelande till dig att jag skulle till sjukan. 3 på natten ringer du helt uppskakad. Säger hur mycket du älskar mig och jag kan somna om lika fort igen för jag var så himla glad. Innan vi blev tillsammans och du var i alanya. Jag minns alla frågor: är du inte rädd att han ska hålla på med folk. Jag: men ööh, ne vafan tror du. Tvivlade inte en sekund på dig. men hade fel. Jag var helt förstörd men vi ahde inget förhållande så kunna inte säga något. Du ångrade dig och grät när du bad om ursäkt. Minst 10 st av dina vänner kom fram i skolan och bad mig ge dig en chans. Vad gör man inte då? Eller när du var i USA och dina föräldrar och jag skulle hämta dig på arlanda, jag har aldrig tyckt du varit så fin som när du kom där efter 14 timmars resa, sliten, hårig i ansiktet och helt slut. Du var så fin. Somnade mot min axel påväg hem och jag var så himla lycklig. Allt gjorde mig så glad och när jag skriver dehär sitter jag och gråter glädje tårar för allt. Du har varit så bra mot mig trots våra tjafs. Jag är glad att jag kan se tillbaka på oss. Men det är svårt att inte sakna dig efter hur bra du fick mig att må. Eller att gråta när jag vet att du böt ut mig. Allt vi hade, det du sa. Allt är dött och jag vill bara vara nära dig igen. Kittla dig på magen. Höra dig bli arg för du lär värma mina iskalla fötter. Tjafsa om vem som ska hålla om vem. Säga att jag älskar dig. Komma fram till dig helt krossad och du håller om mig och säger att de kommer bli bra medans jag gråter i din famn. Jag vill bara att du ska förstå att det finns ingen som har hållt om mig som du har och fått mig att må så bra med bara ord. Eller bara fått mig känna mig som en bra människa. Jag skulle gjort vad som helst för att få vara med dig. Inte som i ett förhållande men bara vara nära dig. Jag vill bara gå vidare så jag får vara nära dig igen. Få en kram av dig och höra orden "De kommer bli bra gumman" Vad som helst för jag saknar din humor, hur du blir irriterad och alal små delar. men jag saknar dina kyssar fortfarande och så länge jag gör det, kommer jag aldrig kunna bli din vän. Men jag vill, jag vill det mer än något annat. -Jag älskar dig

Mitt sommarlov har varit det bästa någonsin. Började men att träffa någon jag hade längtat efter i ett år. Fick ligga nära honom med medvetandet om att de aldrig mer kommer hända. Mådde skit helt enkelt men var med mina underbara tjejer varje dag och dom fick mig att tänka på annat. Så fort jag kom hem höll jag på att rasa genom jorden. Men tiden med mina tjejer gjorde mgi starkare. Nya kontakter dök upp. Inte vilka som helst utan även du. Du växte i mina ögon för varje sekund och efter några veckor blev alla förvånad när jag fick ur mig orden: Han är så himla fin. Allas min när de inte var om killen jag hade tjatat om i ett år. Utan de var någon annan. Hålla sig ur skinnet för jag inte vågade vara nära, eftersom jag var rädd att bli kär. Dina blickar var som en stöt genom kroppen. Jag rodnade, kollade ner i bordet och när jag åkte hem varje kväll var det inte samma känsla. Det var som nervositet. Jag hoppa, var sprallig, glad men nervös i magen på något vis. Fattade inte vad det var förens jag berättade hur fin han var och allt släppte. Vi träffades en gång och de var det bästa val jag någonsin tagit. Han snurrade mig runt lillfingret och då var jag fast.
Som han sa det. "Han kommer förstå mig av någon, han vet ju hur du snurrar än runt fingret så är man fast ;)" Jag minns allt så klart. Hur vi kysstes första gången och jag var så nervös efter för vi skulle vara med alla som vanligt och jag skulle vara tyst om det. Paniken om att inte våga säga något. Du var så söt du när du skulle bjuda mig på mat och jag kommer hem till dig förväntansfull och du kastar fram pizzapapper. Minns så väl att vi skulle beställa från verona och jag tog en hawaii och du är hellas. en hawaii??? Haha ja ni läste rätt. Jag vågade inte ta en större, godare och dyrare pizza för jag är inte så stor i maten. Haha satt jag och såg dig äta min favorit pizza medans jag satt med en hawaii. Söta vi. Hur du gick ut innan jag skulle åka hem från tjejerna för att kunna kyssa mig hejdå lite diskret. Hur du sa att du älskade mig för första gången, hur nervös du var och hur länge du försökte få fram det. Finaste du gjort. När du inledde ett förhållande med mig ute på en balkong i NS på en fest. Alla smalt för du var så himla go. Allt var så enkelt. Du var nära vän med mina bästa vänner så allt gick så bra. Du bodde granne med tjejen vi var hos jämt. Det var så himla skönt! Hur du ringde från USA och var helt skakig för jag hade skickat meddelande till dig att jag skulle till sjukan. 3 på natten ringer du helt uppskakad. Säger hur mycket du älskar mig och jag kan somna om lika fort igen för jag var så himla glad. Innan vi blev tillsammans och du var i alanya. Jag minns alla frågor: är du inte rädd att han ska hålla på med folk. Jag: men ööh, ne vafan tror du.
Tvivlade inte en sekund på dig. men hade fel. Jag var helt förstörd men vi hade inget förhållande så kunna inte säga något. Du ångrade dig och grät när du bad om ursäkt. Minst 10 st av dina vänner kom fram i skolan den dagen och bad mig ge dig en chans. Vad gör man inte då?
Eller när du var i USA och dina föräldrar och jag skulle hämta dig på arlanda, jag har aldrig tyckt du varit så fin som när du kom där efter 14 timmars resa, sliten, hårig i ansiktet och helt slut. Du var så fin. Somnade mot min axel påväg hem och jag var så himla lycklig. Allt gjorde mig så glad och när jag skriver dehär sitter jag och gråter glädje tårar för allt. Du har varit så bra mot mig trots våra tjafs. Jag är glad att jag kan se tillbaka på oss. Men det är svårt att inte sakna dig efter hur bra du fick mig att må. Eller att gråta när jag vet att du böt ut mig. Allt vi hade, det du sa. Allt är dött och jag vill bara vara nära dig igen. Kittla dig på magen. Höra dig bli arg för du lär värma mina iskalla fötter. Tjafsa om vem som ska hålla om vem. Säga att jag älskar dig. Komma fram till dig helt krossad och du håller om mig och säger att de kommer bli bra medans jag gråter i din famn. Jag vill bara att du ska förstå att det finns ingen som har hållt om mig som du har och fått mig att må så bra med bara ord. Eller bara fått mig känna mig som en bra människa. Jag skulle gjort vad som helst för att få vara med dig. Inte som i ett förhållande men bara vara nära dig. Jag vill bara gå vidare så jag får vara nära dig igen. Få en kram av dig och höra orden "De kommer bli bra gumman" Vad som helst för jag saknar din humor, hur du blir irriterad och alla små delar. men jag saknar dina kyssar fortfarande och så länge jag gör det, kommer jag aldrig kunna bli din vän. Men jag vill, jag vill det mer än något annat. -Jag älskar dig

I Love People Who Can Make Me Laugh When I Don´t Even Want To Smile

En vardagskväll som många förr. Tänker tillbaka på hur speciellt det var att dela dem med dig, och även om du inte var nära så delade jag kvällarna med att du är min och jag är din. Nu är mörkret här igen och minnena känns plötsligt som från igår. Jag tänker inte på dig så ofta längre, vet inte om jag gjorde det ikväll heller men någon slags känsla nådde mig. En del av mig lever kvar i oss, ibland kommer jag på mig själv att skratta och le åt något du gjorde. Precis som om du gjorde den nu. Ibland kommer jag på mig själv att berätta något glatt om dig när mina vänner pratar om deras tokiga pojkvänner. Det är säkert en del i att komma över någon, att man kan titta tillbaka utan att känna sorgsenhet. Delen av mig som fortfarande är i oss blir mindre och mindre men har en tendens att växa sig större ibland. Den växer sig större när jag vandrar och ser platser där vi satt vår kärleksstämpel. Den växer sig större när jag för en stund minns hur din röst låter, hur du luktar och hur du skrattar. Den växer sig större när jag minns att du var min bästa vän. Den växer sig större när en annan pojke kysst mig eller rört vid mig precis så som du brukade göra. Den växer sig större just denna kväll då du kommer och i något samtalsämne under min vardagskväll. De var nya äventyr var dag. Av någon anledning växte oss i mig sig större idag när jag skulle somna i min trygga säng. Den har plats för två. Ikväll växte oss i mig sig större när jag tänkte att här i min trygga säng har du hållit om mig, kysst mig med all din kärlek och sagt de finaste ord jag någonsin hört. Ord som du lovade skulle vara för evigt. Den växer sig större i mig när jag vet att idag är de orden och du som bortblåst ur mitt liv. I detta nu betyder de stora orden ingenting.


Thank you for your understanding. I know exactly what you mean


myskväll

Nyss fått i mig en underbar middag med mamma och pappa och nu väntas det filmkväll med trevliga människor

15 sanningar om mig

1. Jag har tvångstankar att räkna bokstäver i alla ord jag ser när jag är ute och går.
2. Jag kan inte ta i dörrhandtag i skolan, sjukhus osv för jag tror att jag kommer få magsjuka av någon annan då.
3. Jag drömmer om det perfekta förhållandet varje dag. Utan svartsjuka och onödiga bråk.
4. Jag hatar min näsa och min mun.
5. Jag säger alltid som jag tycker och tänker.
6. Jag har alltid önskat att jag var bra på fotboll och snowboard.
7. Jag är medveten om att jag är dryg på facebook men vad ska man annars göra där?
8. Jag älskar att inreda och hade gjort om i varje lite vrå här hemma om jag kunna.
9. Jag kan inte gå i bikini på stranden för jag tycker inte om min kropp.
10. Jag har lyckats gått upp 2 kilo nu och är så jävla glad!!! 7 kg kvar till mitt mål.
11. Folk kan koppla mig som "lös" för jag har träffat mycket killar, men jag håller inte på med dom för det.
12. Jag har ADHD.
13. Jag skulle inte bytt ut mitt tjejgäng mot något i hela världen.
14. Jag ångrar inget jag har upplevt igenom mina år. Ingenting! Jag saknar allt och vill göra om allt igen.
15. Jag vill bli biff

Manliga du, inte ens gott.

Godmorgon på er! Måste bara säga en sak. Varje fest jag är på och jag håller i en öl får jag höra saker som "tagit från farsan?" "Du tycker inte om öl!"
Måste bara säga: MEN HERREGUD! Hade jag inte tyckt om öl hade jag aldrig druckit de! Men jag älskar öl och hade det gått hade jag tagit det före all läsk i hela världen! Så nu kan alla bara sluta tjata, bärs e livet.
Sen om jag älskar all öl även de billigaste är de klart man köper de billigaste. De har inte med att vara snål att göra de har och göra med att spara pengar men ändå få dricka det bästa som finns tycker jag

som en ny människa

Rubriken säger allt! Drog till gymmet och körde en timme. Kom hem och har ätit en så himla god fruktsallad! mums. Sedan duschat. Nu sitter jag här insmörjd med body lotion och luktar jätte gott. Ska bli så himla skönt att lägga sig i sängen nu. Stunder man älskar livet



Jag saknar dig mindre och mindre. Jag har glömt dig en vacker dag

Det här när någon kommer och kramar om en bakifrån. ger dom där pussarna när man minst anar det men mest behöver det. Någon som ser in i ögonen, ler och säger hur fin man är. När någon kollar än i ögonen och man känner utan att ens behöva säga något. Någon som kollar in i ögonen och säger hur fin man är. Någon som tar i handen och håller hårt bara för att få vara nära och känna värme. Någon som berättar för sina vänner för dig hur fin du är. Någon som bjuder hem dig på middag, med ljus och allt. Någon som ger dig presenter när du är som mest beredd på det. Någon som värmer dina fötter om kvällarna med vilja. Någon som håller om dig när du somnar. Någon som tar dina händer, kollar dig i ögonen och berättar att han älskar dig framför alla. Någon som är kär.


I miss you all the time. Some days more than others

Mitt lilla söta invalidmongo. i love u


What is now is now. The rest is still unwritten.

I have thought about it many times.
Perhaps mostly because everyone besides myself seems to wonder when I'm going to find someone new. But I don't let it get to me. I'm not looking for someone new. I'm far from ready and I don't want to be in a relationship. I just started to let go of my previous one.

There is a time for everything, and now is my time to heal. To grow strong and be whole in myself. Learn to live with myself, my scars and my memories. Learn how to always feel safe within and not let that one single frightened voice in my head (the ego) stop me from having an open heart and dare to love unlimited.

What has been, has been. What is now is now. The rest is still unwritten.


Jag är såld, kär på riktigt

Jag har aldrig tyckt Jeffrey Campbell varit sådär snygg som alla andra tycker. Snygga, ja visst! Men inte sådär som folk blir så fort de ser ett par. Har fattat nu att de är för ALLA är så och jag hatar att ha lika som andra och vara lika som andra. Har hittat en sida nu med Jeffrey Campbell skor som ser lite annorlunda ut. Inte äkta alla heller men jag är såld. Helt såld. Måste beställa ett par snarast

ofta jag har blogg

Hej på er. Förlåt för min kassa uppdatering idag! Slutade vid 15.00 tiden och gick till Karin direkt. Kom hem vid 18.00 ungefär och käkade. Sen har jag handlat med pappa, kollat på tv och bara tagit det lugnt. Inte ens tänkt på att jag äger en dator. Men nu är jag vaken och tillbaka till verkligheten igen

71 dagar dagar kvar. 2 månader och 10 dagar

71 dagar kvar till 18 år

13 år


Veckans person

Godmorgon på er! Det var på tok för längesedan jag drog veckans persons så tänkte göra det idag och det är faktist Amanda Israelsson.
Många frågar mig: varför pratar du med henne? Ni känner väl inte varandra? Jag kan säga det att nej vi umgås aldrig men vi känner varandra mer än någon annan kan förstå. Vi är så lika på så många sätt. Det är skötn att ha någon man kan prata med som förstår pågrund av att den människan går igenom samma sak som en själv. Anledning till att just Amanda är veckans person är för att hon är en så otroligt stark människa! Oavsett alla motgångar så håller hon huvudet så högt hon orkar. Just nu har hon väntat i 7 månader på att få veta vem hon är som person. Låter lite konstigt kanske men så är det och hon är så duktig som klarar det. All panik, stress, ångest, frustration, ilska som finns i henne som hon slåss med varje dag. Hon förtjänar att höra att hon är duktig som klarar det! Puss på dig gofis

Godnatt


kom tillbaka håret


Kämpa på, för ingen annan är så bra som du!

Hej på er! Nu sitter jag här som det lilla dyslexi barnet jag är och tänkte försöka skriva en sammanfattande text. Brukar inte gå så bra but i try så… here we go.

 

Jag har fått en ful ovana att kolla in i fönster när jag går förbi en lägenhet. Och idag när jag var på väg hem från stan gjorde jag det. Kollade in i en lägenhet  och såg ett vardagsrum (wooow) nejdå. Men bredvid soffan var det en säng och bredvid sängen stod en rullator. I sängen låg en tant på kanske 70 år om inte äldre. Jag tänkte direkt: Stackaren, kämpar kanske för att klara av att leva. Just då kom jag och tänka på en sak. Vi som är i tonåren har det jobbigt nu, känslorna är starka och alla saker som händer i våra liv blir automatiskt förstorade. Vi vill det inte men det bara är så!

Du som läser det här kanske nyss har förlorat en anhörig och vill bara kräva ner dig för han/hon stod dig så nära. Ryck upp dig! Vara ledsen ibland får du men låt det inte ta all din energi för du tjänar inget på det. Ingen annan heller för den delen.

Eller så kanske du nyss har förlorat din pojkvän och kan knappt gå utanför dörren. Vill bara ligga i sängen och tänka. Tänka på vadå? Att han var otrogen? Att han bara lämnade dig och kommer ångra sig sen? Du känner dig sämst för han lämnade dig? Lägg ner bruden! Han lämnade dig för han var inte lika stark som du. Sakna får man göra men på med ett leende och gör saker som får dig att må bra! Tänk inte på det med vilja, sörj inte i onödan för du vinner inget på det!

Du kanske har fått en diagnos för ADD eller ADHD eller något liknande. Du klarar inte av hur du blir med tabletterna och har svårt att komma in i rutinerna. Du kan inte fixa skolan hur mycket du än kämpar. Håll ut! Du kommer fixa det bara du ger det tid. Tiden kanske knappt finns men tro mig, det fixar sig bara du ger järnet kommer det fixa sig i sista sekund.

Du kanske är osams med en vän? Åhhhh nej, det är som en förkylning. Det kommer och går. Be om ursäkt om du gjorde fel, accepteras det inte. Vänta och håll ut. Låt den människan komma till dig när den har fattat att den inte vinner något på att fjanta omkring.

Du går sista året i gymnasiet och det är en termin kvar innan du tar studenten. Du har fortfarande inte fixat en fördjupning i Svenska A från första året i gymnasiet, för du inte orkar börja med den. Pågrund av att du är stressad över det du har i skolan nu redan. Ge det en helg! Du kommer inte missa så mycket på den där festen du ska gå på, du kommer antagligen inte missa något. Du kommer vara stolt efteråt när skolarbetet är gjort!

Det finns 100000 olika saker till jag kan ta upp men nu kände jag att detta är några av de viktigaste sakerna. Det jag vill få fram är att känn dig inte värdelös och jaga upp dig så fort drama kommer in i ditt liv. Få sakerna överstökade så fort du kan och försöka att le hela tiden. För det smittar av sig. Visst det är svårt att låtsas vara glad men försök de dagarna du kan för det gör dig glad automatiskt. Du lurar hjärnan. Du är 15-19 år ungefär så ta vara på det. Du sitter och längtar till läxorna är borta och du kan jobba, samtidigt få cash. Du kommer aldrig mer komma till dina klasskompisar igen. Aldrig mer äta den där trötta maten i skolan. Men vet du, du kommer sakna det. Alltihopa. Ta vara på den, var glad över vart du står och låt ingen människa få dig att känna dig dålig. För oavsett om du är stor, liten eller vad som helst så äger du! Kom ihåg det. Så länge du presterar så äger du! Kämpa för din skull, ditt liv och sprid glädje. För det kommer göra skillnad.


Grattis Mamma

Tyvär så ägerj ag inga bilder på mamma nästan och kameran är inte i liv så lägger upp jätte gammal bild på henne från när hon tog studenten typ. 39 år, wooosh, tant ;) just kidding mammis du är ung än. Love you

Jennifer Sofia

Det här är ju sjukt! Lite gammal bild på mig och sofia wikström hahah

Läs texten alla ni och ta in den för varje sak passar in på just DIG


allt är intressant i början, nya killar, vänner, sporter, exakt allt. tills man går in på dess regler

Helt slut! Kom hem för ungefär två timmar sedan efter gymmande, solande, godisköpande med mina fina tjejer! Helt slut i kroppen trots att vi inte körde hårt alls. Men de är väl för att jag kör med tunga vikter så jag känner av det direkt. Imorgon fyller mamma år också. 39 år! Och det bäst är att jag börjar skolan 13.10 så jag får tårta innan skolan hihi. Har dock inte köpt något än, får göra det efter skolan!

10 days left


Jag har spårat ur och jag står för det

Jag vet själv inte vad jag håller på med alls. Jag har spårat ur vet inte ut eller in. Gör det jag känner för just DEN sekunden och kommer på mig själv lika fort efteråt. Varför? Jag gör saker som är onödiga. Saker som jag lovat mig själv att inte göra. Saker som sårar andra. Varför? Är det för jag sitter och tänker: Gör allt innan du dör. Ska det behöva gå så långt när man inte ens är 18 år? Tyvärr ligger det till så i mitt läge men varför ska jag sjunka så lågt och tänka så? Ååååh jag blir så förbannad på mig själv! Nu rycker vi upp oss på en gång Jennifer Marika Larsson!
söt gammal bild på mig och fuckman

hell is empty and all the devils are here

Sitter just nu hos Cissi och har precis käkat. Huuundra år sedan jag träffa henne så de var väl på tiden! Sagt hejdå till Mathilda idag också som flyttar till Båstad nu. Först till uppsala som var lite små jobbigt men nu ännu längre bort. Menmen, sandviken är väl ingen höjdare stad så lycka till där borta nu stumpan!


boysboysboys

  • när dom helt oväntat pussar en.
  • när dom kommer ihåg saker från de första gångerna vi träffades.
  • när dom håller fast en och pussar en fast man försöker dra sig ifrån. (ja man vill ju ändå pussas fast man låtsas att man inte vill)
  • när dom köper mat.
  • när dom pillar en i håret.
  • när dom strycker en över håret innan dom kysser en.
  • när dom har skrivit söta god morgon-sms när man vaknar.
  • när dom håller om en under en skräckfilm.
  • när dom har fotat sig själva med en pussmun på ens telefon och så ser man det sen när dom har gått hem.
  • när dom planerar in något man ska göra tillsammans som kommer hända om ett längre tag.
  • när dom pussar en på pannan.
  • när dom ber om lov att få göra något, som om att man äger dom haha.
  • när dom tar en på magen.
  • när dom viskar i örat.
  • när dom lyfter en över till deras bröst och håller om en.
  • när dom ger en gulliga komplimanger helt random.
  • när dom är svettiga i träningskläder och deras armar och mage är helt uppumpade.
  • när dom har kepsen bak och fram.
  • när dom knäpper söta bilder på oss när vi pussas och lägger upp på facebook eller har som sombakrundsbild på telefon.
  • när dom överraskar en.
  • när man vaknar av att de har krupit upp tätt bakom en.
  • när dom kommer ihåg saker som man gillar.
  • när dom har långa ögonfransar och gosiga lena läppar.
  • när dom säger något riktigt grabbigt.
  • när dom ber en ta på deras t-shirt och sen behålla den för att man passade i den.
  • när dom spelar tv-spel med din lillebror tex eller något liknande.
  • när dom lyfter på håret och pussar en i nacken.
  • när dom berättar hemlisar.
  • när dom pratar precis när dom vaknat, sån mysig röst!
  • när dom förklarar varför dom gillar att va med en.
  • när dom luktar helt ljuvligt gott.
  • när dom "råkar" lyfta på tröjan lite så man ser deras kallingar och skärp.
  • när dom vill göra något spännande och spontant.
  • när dom väljer film.
  • när dom ligger vakna hela natten för att prata.
  • när dom kommer på ett eget smeknamn till en.
  • när dom får en att skratta.

rms


Brahelg

Godmorgon på er. Varit dåligt från mig den här helgen men har inte haft tid. Fredagen var det skolan, gym, käka sen fest. Krogen osv. Kom hem vid 3, myste och somnande nästan direkt som ett litet ljus. Igår vaknade jag vid 13.00 kanske och orkade ingenting. Så stannade hemma hela dagen oc hbara slappa. Sov från 15.00-18.00 ändå gick jag och la mig vid 00.00 och somnade diiiirekt! Asskönt. men nu är helgen slut så tillbaka till verkligheten

Natten är en tankeställare

Vad är det med natten som gör att allt känns så mycket starkare då. Hjärtat dunkar hårdare och känslor man inte ens trodde fanns kommer fram. Som om det är enda tiden på dygnet hjärnan får tänka.Kanske för mycket för ens eget bästa. Jag är ett planeringsfreak därför har jag så svårt att acceptera att vi inte kan planera allt. Man kan inte planera detta liv och man vill det inte heller. Antar att det bara är min försvarsmekanism för att inte ha ont. Jag har sedan länge förstått att jag aldrig kommer vara en sån som kan stänga av känslor, därför försöker jag kanske planera in i framtiden i hopp om att kunna förhindra den smärtan som faktiskt är en risk man måste ta. Jag har läst gamla brev ikväll och jag har gråtit gråtit gråtit. Meningar som har etsat sig fast i huvudet och flera år senare citerar man fortfarande det där brevet som om det vore igår. Tårar av värme och kärlek. Mest rädsla. Tiden när man låg i sitt flickrum och förstörde dagboken med salt vatten som kom ur ögonen. Jag är så nyfiken och rädd inför framtiden men ju äldre jag blir desto mer förstår jag, tänk hur mycket jag kommer förstå i framtiden då, fascinerande, men då förstår jag i alla fall. Att man måste bara ta detta liv som det kommer. Men jag måste leva nu. Nu är livet inte sen. Och om jag gör det bästa i nuet, då kan jag i alla fall låta det bli historia utan att se tillbaka med ånger i hjärtat. Så länge jag gjort mitt bästa. Jag kan ta några slag så länge jag vet att jag kämpar. Hela livet är som en svettig och stenhård fotbollsmatch. 90 minuter eller 90 år plus övertid förhoppningsvis inte avbruten match. Svettdroppar i pannan, nyfikenhet, rädsla, att ena sekunden tro att man vunnit för att nästa förstå att man kanske förlorar. Se till att inte få rött kort och behöva bli avstängd innan man ens hunnit börja. Men göra sitt bästa tills någon visslar i en visselpipa och sen så är det över.


hjearta


Om jag hade kul igår? En bild berättar mer än tusen ord så jag visar den här bilden och säger på samma gång att jag gjorde inte ens av med 100kr och de var buss. bästa kvällen i mitt liiiiiv


someday

Hej på er! Har inte haft tid att uppdaterat idag. Skolan, gym och nu kom jag nyss hem. Blir att fixa lite sen vidare till Gävle för att fira Karin. Underbart

best

bestnow

hands and pray


Hahahahahahahaha liiite skön


Godmorgon!

Vaknade nyss helt slut. Att gå upp före 7 är inte ens okej när man nästan varit ledig hela veckan. En lektion varje dag typ. Ögonen vill bara säga godnatt igen haha.... Menmen. Det är vä lbara att göra sig ordning och ta sig en promenad till skolan i "värmen"
Nu ser parfymen jätte liten ut bara för det. Men upptäckte igår att en parfym jag fick i julklapp är 100ml. underbart stor! hihi

comeback

It’s the worst feeling in the world to love and hate someone all at the same time.

And it’s hard to watch things change when all you want is for them to stay the same.

It’s funny but stupid how you want everything and nothing at the same time.

It’s crazy when you want to let go, but you keep holding on.

And when you want to move on, but you’re stuck right where you started.

When feelings come and go and you can’t decide what you want.

When you have so many things to say but you don’t know where to start.

When you want them in your life so bad, but all you can do is push them farther and farther away.

It’s so hard to think back to how things used to be and look at it now and realize

that things are different and they may never be the same. You tell yourself it’s not worth it,

but if it really didn’t matter, you wouldn’t spend so much time thinking about it.


I will never look at you as I did before


jag hoppas att jag en dag kan få leva normalt, att jag inte böver leva lika begränsat som jag gör just nu


Då jag befann mig på ett ställe som var vackert som ett paradis, fick se världens färger och vad den har att ge. Gud vad jag saknar jag kan aldrig förklara det, varje dag var underbar och jag vill känna de igen. Då jag kunde leva normalt och känna friheten, känna solen som värmde mig. Jag levde som en ganska normal 17 åring, fester och killar var ganska kaxig mellan åren.

Jag hade problemen hemma så livet var rätt hårt, när jag plöttsligt fick en ilning igenom ryggraden.
För hjärtat gjorde ont ja och marken börja snurra, kanske var detta bestämt ifrån min början.
Trodde jag var sjuk ja det måste vara fysiskt men fick sen så fick jag reda på att detta var psykiskt.
Börja undvika platser som gjorde mig rädd
jag trodde nått var fel på mig så läkarna har inte rätt.
Dom hitta inget annat än att ställa diagnosen agrofobi, panikångest och gav mig antidepressiv.
För kroppen skakar hejdlöst och det gör ont i mig, hjärtat slår hårt och jag får ingen luft.
Jag mår illa, nästan svimmar det här e tufft.
Min stress och min oro ja det blev till en sjukdom, panikångest vet du ens vad jag talar om?

Ansiktet. sämst haha


GODMORGON

Vad jag ska göra idag:

Ledig imorgon: FILMKVÄLL

Alltid roligt med nytt. Fint va? Enkelt men snyggt

Rädd för döden

De flesta människor har en stark rädsla för något. Kanske spindlar, åska, höjder osv. Jag har alltid varit livrädd för åskan och att vara ensam i mörker men de senaste månaderna har en ny sak dykt upp. Döden.
Ja det är hemskt att vara rädd för något men den här känslan är nog ännu värre. Att gå och tänka varje sekund, undra om jag får höra min klocka imorgonbitti? Undra om jag kommer kunna säga grattis till Lina imorgon. Undra om jag hinner träffa Farfar. Undra om jag hinner fira midsommar. Osv. Det är så hemskt. Jag kan sitta och gråta, skaka och blir helt förstörd när jag tänker på det. Det... Nej fy.
Det har fått mig att växa, att se allt ljusare. Att vara glad över att jag lever. Och att livet, är det underbaraste och mest spännande sak som finns. Alla upplevelser, alla motgångar, framgångar, nya vänner, pojkvänner osv. Allt! Magiskt. Ni tror antagligen jag är störd nu haha... Men det är sant, jag älskar allt med det. Självklart är jag deprimerad så jag bara vill stänga in mig på rummet tills år 2050 typ men nej aldrig! Jag älskar livet och vill verkligen aldrig någonsin försvinna. Aldrig bli av med detta fantastiska liv vi har.

Det som är värst är att denna rädsla har försvunnit. Nu tänker ni "Vad snackar hon om, det är väl bra om känslan har försvunnit?" Ja klart det är bra men jag känner mig som nå mongo också. För nu tänker jag istället: Alla dör och det är inget konstigt. Göra det som ung är väl tråkigt men förstå hur mycket jag hunnit med. Är inte det lite skrämmande? Lite hemskt att jag inte bryr mig längre? Att det gått så jävla långt så jag låter "emo" om jag ska använda det utrycket nu. Vad som än kommer hända med mig, dig eller någon annan så händer det av en anledning som ingen kan ändra på. Det bara är så

And he kissed me 'til the mornin' light

Kom nyss hem från match med Fanny. Hur bra match som helst eller spännande. Var så inne i den haha. Saik vann, wohoo. Inte nog med det måste jag vara världens känsligaste människa. Kollar upp och möter E och jag kunna knappt säga hej. Blev tårögd och började berätta för Fanny hur fin han är. Spyr på mig själv att jag är så äckligt in love i någon jag inte vill vara det i. Blääää. Inte sett honom sen strax efter jul och därför har jag känt mig lugn och helt obrydd typ. Nej såklart inte men har mått bra och inte "saknat" lika mycket. Så tanken har väl funnits att börja umgås med honom som vän igen eftersom jag saknar honoms sett att prata på, hans skämt, humor och allt. Men nej. Jag är verkligen inte redo och de suger... Mår så bra med honom ju och trivs så bra i hans omgivning även utan honom nära men bara i samma rum! Hans familj är fantastisk och jag tänker inte ens ta upp maten de lagar. Allt är så... allt fick mig att må så bra och känna mig så trygg. Sväljer klumpen och ler. För jag har världens bästa vänner, en av mina fina fyllde ju år idag också! Och imorgon är det Karins tur att få fylla 18 år. Gobitarna. Oavsett hur mycket jag saknar, vill tillbaka osv bara för att må bra eller känna som jag kände så får mina vänner mig att må så bra genom allt! Jag är verkligen inte ensam det är allafall en sak som är säker. Trots att jag känner mig helt tom, ensam och osäker

3284 steg

Kom hem från skolan nyss istortsett. Gick hem och hade så tråkigt så jag räknade mina egna steg haha... 3284 steg från skolan till mig, helt sjukt! Ge mig ett busskort innan jag stryper någon. Skoja hihi, orka det när man kan gå med två friska ben(låter som mamma). Nej men nu ska jag tina upp tänkte jag, ta en varm dusch, käka och gå på bandymatch med Fanny sen som börjar vid 19.00. Vet inte riktigt vilka fler vi blir men det återstår att se sen. poss

I KNOW YOU WANT ME, LISTA I MITT RUTTNA HJÄRTA EEEXXXDEE

Namn:

- Smeknamn: Jeffa, jennis, jeffis, larsson, jenni, biffen osv
- Födelseplats: Gävle BB
- Ögonfärg: Blå men börjar bli typ gröna ibland nu haha
- Hårfärg: Brunt
- Längd: 169

- Skostorlek: 37

- Vikt: 51

- Höger eller vänterhänt: Vänsterhänt som kungen

- Stjärntecken: Vädur

- Skor som du bar idag: Kängor
- Rädsla: Döden, mörker när jag är ensam, höjder, åskan

- Målsättning: Att klara av alla motgångar oavsett vad
- Din första tanke när du vaknade imorse: Orkar inte......
- När somnade du: 01.00-02.00

- Pepsi eller Coca Cola: Spela rolll

- McDonalds, Max eller Frasse: Max
- Adidas eller Nike: Nike

- Choklad eller vanilj: Choklad <333

- Svär du: För ofta
- Sjunger du: Seriöst? Kan inte ens...

- Duschar du varje dag: Ja
- Röker du: Näjelllee

- Tror du att du någonsin har varit kär? Oja

- Gillar du skolan: Nej, jag gillar mina kompis i min klass <3 x))
- Tror du på dej själv: Försöker alltid göra det

- Blir du åksjuk: Ja

- Tycker du att du är hälsosam: Haha nej

- Gillar du åska: Nejjjjj

- Spelar du något instrument: Nej eller

 

SENASTE

Vem fick du sms av senast? – Charlotta

Vem skickade du sms till senast? - Rebecca
Vem ringde dig senast? - Charlotta
Vem hånglade du med senast ? – 
Vem pussade du senast? –

Vad drack du senast? - Mjölk

När däckade du sist? – Däckar aldrig

 

VEM

- Saknar du: Många
- Vill du döda: Ingen men vill se några få människor lida lite  
- Rörde dig sist: Emma

- Vill du slå: Haha människor som gör mig svartsjuk typ

- Vill du kittla: Mamma hahahahahah

- kramade du sist: Lina

- Vill du prata med: Ingen, har asperger. heheh

- Skrek du till sist: Lina

- Vill du vara som: Mig själv

- Sårade dig senast: 
- Vill du bli galet full med: MINA TJEJER!!!!!


18 år och hon behöver fortfarande stå på tå ;)

Idag är det alltså Onsdag. Inte vilken Onsdag som helst utan min tjejs födelsedag. Min fina underbara Linas dag. Hon fyller alltså 18 år! Den här människan är en svår liten tjej som man inte förstår sig på i första taget men hon har ett hjärta av guld och är en människa jag nu inte skulle kunna vara utan. Spelar ingen roll vad det gäller, hon är aldrig den här som säger: jo men de är bra jennifer, allt blir bra blablabla. Här har vi en tjej som lever sig in i andras perspektiv och verkligen berättar vad som är bäst och rätt att göra. Det är så jävla skönt med henne. Hon är en otrolig tjej som jag verkligen älskar. Därför vill jag skriva Grattis och hoppas på att du får världens bästa helg!


Vaken med tuppen

Blev sent igår. La mig efter tolv fast somnade ändå ganska fort efter att ha kollat på film och myst hihi. Ska snart till skolan sen blri det Bandy med fina Fanny

Lyssna på hela låten. Hittade på Fannys blogg och den är hur bra som helst


Kaffelito

Sitter just nu framför TVn med mamma och dricker kaffe med pepparkakor. Trots att man är så trött på pepparkakor efter jul så funkar de jämt till kaffe. Ska strax sätta på en film och kolla innan jag ska sova. Troligtvist inte själv heller, som tur är. Så jag kanske inte uppdaterar något mer idag. Det visar väl sig föresten haha. aja puss på er!

Var stolt över dig själv!

Många tjejer sitter självklart och drömmer om Megan fox kropp osv. Jag har alltid varit den som sitter och kollar på bilder på henne och många andra men ändå tänkt, ne jag ska inte operera mig för att känna mig nöjd över mig själv. Jag är jag och ingen annan är som mig. Jag brukar även berätta det för andra eftersom det är sant! Sitt inte och dröm om att se ut som någon annan tjejer, du är fin som du är.
Jag har tänkt på det här hela dagen för jag och Charlotta pratade om det idag och de finns faktist 2 eller ja 3 tjejer jag skulle kunna sett ut som. Dom är inte världens snyggaste. Dom har charm, är världens sötaste, fina och strålar! Vill inte va ett sexobjekt utan dessa tjejer, to die for
Selena Gomez
Lindsay Lohan
Miley Cyrus

Lovers walking hand in hand without a sound


Sverige, Sverige iskalla land

Sitter och gör en remix på Kent-Sverige. Haha jag fryser ihjäl, allvarligt! Gå till skolan och sen hem från skolan får mina nerver att bli till långa istappar.
Ska äta lite nu snart sen kanske duscha så kroppen vaknar, duschade dock imorse men fryser man så gör man. Idag blir det en lugn dag sen myskväll. pusspuss återkommer strax

-

‎11 saker som tjejer älskar:
• killar som börjar skriva i chatten.
• killar som skriver långa sms om hur mycket de tycker om dig.
• killar som kramar dig bakifrån.
• killar som tittar på dig som om du skulle vara den enda tjejen han ser.
• killar som kysser dig om du skriker på dem.
• killar som inte bara skriver ok, utan snarare ger ett något längre svar tillbaka.
• killar som vågar visa känslor för dig framför andra.
• killar som ger / lånar ut sin hoodie.
• killar som kysser dig bara för att få dig att hålla käften.
• killar som alltid tar din hand.
• killar som älskar dig för vem du är!

Sofie ville se mitt rum, därför alla tråkiga bilder haha


fokusen är trasig= mitt liv är förstört


Tro inte att jag har kastat paketet du skulle få när du fyllde år. Men nog f*n börjar det bli damm på det.

Till Ebbis för några månader sedan som hon inte har hunnit fått än

sweetdreams

Har städat lite, ätit osvosv. Så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film. Orkar inte ligga och kolla på världens minsta datorskärm heller så blir någon gammal. Kanske Dirty Dancing? Allt för längesen

Jag älskar henne haha


Felicia Östergren

http://felici.blogg.se/
Kände att det var på tiden att tipsa om en blogg. Så tipsar Gofellans och hoppas på att hon uppdaterar mer. Underbara bilder och brukar även skriva riktigt härliga texter. Allafall på henens gamla blogg så håller tummarna på att det kommer komma på hennes nya också. En riktig skönhet

Skam att vara 94a? Inte en chans

 

Har ni tänkt på vilket gnäll det är på (största delen tjejer) om tjejer som är ett år yngre? Det har alltid varit så och kommer förmodligen alltid vara så också. Själv sitter man här som den lilla o omtyckta 94:an.

 

I början för ungefär ett år sedan ville jag bara gå in i en vägg för alla fördomar var så starka. Nu när jag lärt känna många 93a tjejer är det helt annorlunda. Att från början höra: ååh, hon är 94a. Hon är uppmärksamhets kåt osv. Det är självklart jätte förnedrande att höra från någon tjej som är ett år äldre. För man tar åt sig mer då det gör man! Nu på de senaste festerna har jag enbart hört: Men gud va kul att få prata med dig, du är inte alls som alla andra 94or eller som jag trodde. Och självklart blir jag jätte glad att höra det men jag känner ändå- hallåååå, har ni gett oss en chans eller drar ni oss över samma kam för vi är yngre? Jag fattar inte. Sure, jag hatar sjukt många 95or det kan jag inte neka. Enligt mig: Så jävla fjortis, dryg söker uppmärksamhet. Men för det hatar jag inte 95or jag hatar vissa personer. Hatar vissa 94or också för den delen. 93 och 92or också. Och de har inget med deras ålder att göra, utan personligheten hos de personerna.

 

Att se på Facebook när ni som är några månader äldre än oss (woooow medelålderskris snart?) skriva i stil med: Snart kommer facebook krylla av att alla små 94or checkar in på krogen, skriver ”skåål” ”knäpper första inför en kväll med bästa på slick” ”skååål, lobby ikväll” osvosv. Får mig inte alls att bli irriterad utan jag skrattar mest. Inte hånskrattar utan jag tycker det bara är så kul. För just det där skrev ni in för några månader sedan, lovar att ni kopierade det från era gamla statusar.  Så vad grinar ni över?

 

Det jag stör mig på är hatet hos alla tjejer på oss. Får ofta höra: ofta du bryr dig? Dom är svartsjuka på att det är er killarna vill ha på fest. Och de gör mig ännu mer irriterad. HALLÅ? De har väl förfan inte med det att göra. Det har med respekten hos andra människor!

Det har funnits tillfällen jag har i stort sett gråtit för jag inte blev påtänkt några månader tidigare bara för att få gå på krogen. Men vet ni vad? Jag är så jävla glad att vara den där omogna lilla 94an. Hemmafester varje helg som så många vill komma på. Hemmafester där man kan dunka egen musik, dricka hur mycket man vill, ösa hur man vill och bara få vara! Det ska bli hur kul som helst att fylla 18. Kunna gå på krogen, ta körkort osv. 2012, jorden går under pågrund av att vi kommer överbelasta den med lammkött på varje krog i hela länet. Längtan till att fylla 18 är så stor så det pirrar i magen när jag tänker på det. Men som jag får höra varje gång jag träffar äldre tjejer: Det är inte så kul att fylla 18, visst krogen är kul när det är något där, men hemmafester är ändå bäst. Mitt liv är så jävla bra som 94a och oavsett hur mycket gnäll de kommer vara på att vi får gå på krogen, så kommer jag pussa på er alla. Alla 93a tjejer som suckar och just nu tänker: vem tror hon att hon är? Just du! Dig ska jag prata med, dansa med och pussa på för att du ska förstå att jag är inte så som du fått för dig att jag är. Jag ger alla människor en chans, och fy vad jag vann på det 2011! Så mycket nya underbara människor som kom in i mitt liv. Och fler blir det i år. För det här året ska bli så jävla GULD




Samhällskunskap

Sitter på Samhällskunskap och han snackar hela lektionen som vanligt. Blir så trött.. Så jag har roat mig med att göra om bloggen. kulkul. Nu kommer ni få stå ut med det här utseendet ett tag tror jag. Orkar inte hålla på hela tiden men ibland får man sig ett ryck
Varit och opererat mig idag, fin jag blev va? Förbättring allafall

Världens Finaste Låt

the Glass Child – I Will Lead You Home - Ung Cancer

Kryper ner mig älskling nu, i mina drömmar


Jag Klarar Inte Av Att Se Det Och Du Vet Det. Ditt Jävla Svin! Du Dödar Mig Totalt

Att man kan sakna en människa men samtidigt känna så mycket smärta. Att jag är arg osv har försvunnit men nu är det tillbaka igen. Varför säga en sak men sen göra motsatsen? Varför döda mig såhär mycket när du vet vad jag känner? Förstår mig inte på din dubbelmoral och förstår inte hur jag kan känna sån saknad på samma gång. Detta bevisar ju bara att jag inte ens kommer kunna acceptera dig som vän. För det dunkar och gör ont i bröstet. Det är en obehaglig känsla. Men det gör ont, och det är du som har skapat det. Vart tog din personlighet vägen? Din respekt och allt? Älskar din personlighet för du håller det du lovar, sårar aldrig och är mogen. Eller? Haha. Varför slösade jag tid på dig känner jag just nu. Visst jag ångrar inte en sekund men just nu känner jag bara, att jag ångrar allt. VARJE SEKUND ångrar jag. För det var inte ens mig du tänkte på under våran tid, det var hon. Jag försöker att låtsas obrydd för fyfan vad jag har fått bra uppmärksamhet på slutet och fy vad jag har fått mycket/många bekräftelser på att du är ett svin, på att jag inte ska bry mig om ditt larviga beteende. För ingen fattar vad du håller på med. idiot
Have you ever looked back the past and realised you were such an idiot?

Ska vi kolla film? ^^

Hittade på Emmas blogg. Så jävla bra haha!

i väntan på mat

Sitter och väntar på mat med en mini trocadero, godis och polkagrisar i hela mitt huvud haha. Men nu ska jag käka, ta en promenad, duscha sen blir det film ikväll men trevligt sällskap i guess. puss på er
Kom ihåg att svara på inlägget under. Fått 4 kommentarer bara och en var b.la : Mer nakenbilder på dig. Sorry dude, blir inge sånt faktist.... Men svara gärna ni andra också!

Våga Fråga Kära Ni

Jag har ändå 100-200 unika läsare varje dag och därför blir jag lite såhär... Vad ska jag skriva? Har ni några ideér på vad ni vill läsa mer om?
Mer bilder?
Texter om kärlek, åsikter, tankar osv?
Mina dagar?
Träning? om min viktnedgång och hur jag kämpar mig upp?

Eller något annat? Skriv nu när ni har chansen!




Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se





@karins place yesterday

Vårat fina födelsedagsbarn som säkert inte är super glad på oss. Kanske för högljuda, men grannarna gnällde inte vad jag har hört så jag tror de är okej nu hihi. Hon fick så fina presenter av oss. En "väska" tröja, ciggpaket och armband hihi. Det förtjänade du gobit
Knäppte ingen bild på maten men den var så otrooligt god. Potatisgratäng, rostbif, BEA <333 och sallad då
Karin hade fått shotglas dagen före vi kom av tjejerna som var där i Fredags. Vi använde dom flitit ;)

Till Karin nu puss på er alla fina. Hoppas ni får en bra Lördagskväll!


Sverige, uff

Här sitter man och skakar av kyla så får man syn på dessa bilder! Min Faster, kusiner osv är i Thailand, dom har det säkert inte bra va. visst. Blev så svartsjuk när jag såg mina kusiner här, fy va skönt det ser ut!
Dom är där och tränar thaiboxning i tre veckor. Lite coolt

hejsanhoppsanlillebror

Idag ska det firas! Nu ska jag tvätta, tvätta, tvätta, duscha sen ta mig till Karin för vi tjejer är bjudna dit på käk och mys. Lillen våran fyller 18 år om några dagar men med tanke på att hon är borta på sin 18årsdag firar vi henne idag istället. Myspys
Fina du ♥

Trötttjej

Legat i sängen trött och sliten efter natten med mina fina. Somnade i tio minuter och vaknade med ett ryck. Helt svettig. Drömde att någon tog min bil (hade körkort i drömmen) och försökte köra på mig. Jag sprang för itt liv och den där sladdade rung mig och försökte döda mig.
Så säger mamma när jag kommer ner skakig och rädd: Måste varit för bilen som åkteo ch sladdade här på parkeringen precis.
Självklart.... Måste isolera mitt rum från GS parkeringen. BLIR GALEN på alla som sladdar där på nätterna speciellt. Har man sömn problem, lyckas somna så är det någon pajas som åker och sladdar där vid 03.00-05.00 när det är skola dagen efter. Då känner jag att jag vill ha en pistol kan jag säga.
Dåligt med bilder för jag har ätit upp min kamera typ haha. Liiite cool

Gårdagen var GRYM

Hejhopp på er! Hoppas eran Torsdagskväll blev bra för det vart min kan jag säga! Var med mina underbara, fina, älskade tjejer! Så jävla bäst är dom! Taggad på matchen var vi också.
outfiten under JVM

Myser

Sitter hemma hos Fanny med favorit tjejerna och myser nu därför det varit dåligt från mig idag. Började med att jag vaknade med värsta migränen någonsin! Vilade lite sen träffade jag Johan som är i Sandviken. Gick lite på stan och tog en fika, super kul att träffa honom :) Åkte hem för käk sen var det bara att pallra sig till Jernvallen för att kolla på ALBAs match. And now i am here. Ska mysa med dom hela kvällen och blir kvar här inatt så vi hörs imorgon. TREVLIG KVÄLL ALLIHOPAAA

hannanyman

Att väcka minnen som begravts.

Människor förändras, precis som tankar och känslor. Man inser att leénden som en gång har fått än att le, var bara ett kort kapitel i äns liv. Ibland vill man inte se att någon man kände då inte länge existerar. För minnerna förändras aldrig, dom finns där. Vart jag än är, vart jag än går, de är omöjliga att begrava. Den du var och det vi hade, det kommer alltid finnas där. Just precis, där. I mitt hjärta


Migrän

Vaknade hyfsad tid och tänkte gymma med Fanny men migränen tar över mitt liv. Gör så ont så det känns som att jag ska kräkas. Ska vila lite nu sen träffa Johan som är i Sandviken och hälsar på. Blir en snabbis ner på stan men nu ska jag vila lite först. Så återkommer senare. Puss på er

SHIET BIffEN

Kom precis hem efter att ha gymmat med Fanny. Känns redan i rumpan och armar. Fanny ger en så himla mycket vilja eftersom hon själv är så taggad på det här med träningen. Skit kul hihi
Mina mål:
Äta mer och väga 60kg när sommarlovet börjar. 9kg upp!
Träna MINST 3-4 dagar i veckan!
Kunna vara stolt över mig själv i sommar, över min kropp!

ni älskar mina listor

2011:
Hur har året 2011 varit för dig? – Underbart
Bättre än förra året? – Var bästa vän med Louise och hängde mycket med henne
Har du träffat några nya vänner? – Ojaa!
Någonting du aldrig kommer glömma från 2011? – PEACE AND LOVE
Har du flyttat under år 2011? – Nix
Har du hittat en ny låt som du älskar? – Tusentals
Har du kysst en främling? – Ja haha
KÄRLEK:
Hur har din kärlek varit 2011? – Underbar
Har du varit kär? – Kärast
Har du sagt jag älskar dig till någon? – Ja!
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – Ja!
Har du haft ett hemligt förhållande? – Haha ne
SORG&HÄMND:
Har någon i din närhet tagit självmord? - Hoppas jag inte
Har någon i din släkt avlidit? – Nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - Tror inte de men säkert
Har du varit i slagsmål? – Oklart men nee
PERSONLIGT:
Har du gjort någonting du ångrar? –För sekunden kanske, men nee
Har du skämt ut dig? – Jennifer Marika Larssons bästa vän: Skämma ut sig
Har du ljugit för en vän? – kanske dragit en vit lögn och sådär. Men jo de har jag nog
Har du varit ute en hel natt? – Nej
Har du blivit tagen av polisen? – Snäll flicka, så nej
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? – Oja
SKOLAN&FRITIDEN:
Vilken skola går du på? – Bessemer
Har du varit elak mot någon i skolan? – Varje dag med mina fisar i klassen
Hatar du någon i din skola? – Hatar gör jag inte men ogillar väl endel folk
Har du haft alla rätt på ett prov? – Inte en chans haha
Har du förlorat en vän? – Nja så kan man väl säga kanske
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? – Jaa
Har du gått bakom ryggen på en vän? – Inte med flit isåfall
Har du många killkompisar? – Hade förut men nu är det mer tjejer
FEM SKULLE:
Skulle du vilja vara längre? – Äh bryr mig inte så mycket :)
Skulle du vilja väga mer? – Jatack
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om dar/hade någon? – fattar inte riktigt, eller jo jag tror jag fattar. och ja
Skulle du vilja ha sex med en kändis?- Vore coolt
Skulle du vilja dricka dig full nu? – Inte just nu, men varför inte haha
VEM:
Vem är din bäste vän? – Har alla mina tjejer sen dom i klassen och sådär så bästa och bästa vän har jag väl inte. Har flera super nära vänner!
Vem älskar du? – Farfar, familj, mina vänner
Vem är den bästa artisten? – Älskar så många artsiter beroende på humör ju haha
Vem pratade du senast i telefonen med? – Har ingen telefon :(
Vem har du en liten crush i? - Ingen
Vem är snyggast i världen? - Ryan Sheckler
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? – Mig själv såklart
Vem är snällast i världen? – Farfar
Vem sov du med senast? – Pass
Vem kysste du senast? – Pass
ANNAT:
Vad blir ditt namn baklänges? – refinnej
Har du gjort en snöängel i år? – Nej :(
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? – en dag typ haha
Har en dröm gått i uppfyllelse? – Oja
Har du någon gång testat karate? – Nee
Första sporten du gick på? – Dans
Minimorötter eller pommes frites? – Pommes!
Vad längtar du mest till just nu? – Tills jag fyller 18 sen sommaren!!!
Hur gammal har du tänkt bli? – Är jag frisk hela livet så hundra år såklart
Har du haft vattkoppor? – Ja två gånger hahaha. Nu kommer säkert någon kommentera att de inte går. men hade de först som liten, typ 4 koppor så fick de igen när jag gick i åttan haha..
Vad drömde du inatt? – Hemska mardröm tänker inte ta det här
Vilken tv-serie är bäst? – Ingen
Vad åt du senast? - Frukost hihi
Vad är du mest rädd för i hela världen? – Att dö faktist
Läser du på baksidan av mjölkpaketet?- Sometimes
Bikini eller baddräkt? – Bikini
Är du mörkrädd? – Jaaa!
Har du någon gång haft på dig ett par trosor? – Ja ibland när jag oorkar haha lol
Riktig gran eller plastgran? – RIKTIG!
Tänt eller släckt när du ska sova? – En svag lampa tänd om jag är ensam
Godaste drickan till frukosten? – Oboy
Har du spelat tjej i en teater? – Jaa
Duscha eller bada? – Bada såklart
Har du gråtit i skolan nån gång? – Ja...
Hur tar du dig till jobbet? – Jobb? hmm går till skolan varje dag annars
Sjunger du på toa? – Haha ne men när jag duschar
Vilken färg har din jacka? – Mörkblå
Använder du långkallingar? – Ibland :D
Är du höjdrädd? – De också
Vilket land vill du åka till? –  USA och Grekland
Vad ska du göra NU? - Promenad
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? – Jadå
Har du sett din bästa vän gråta? – Men ja
Vilka vitaminer åt du när du va liten? – Vitaminer som fick mig att växa, var dvärg när ja gvar liten haha...
Har du fått någon komplimang idag? – Ne eller jo de har jag ju huhu
Har du varit med i en rättegång? – Ja
Är du polare med grannarna? –  Ne eller känner dom väl
Vilka språk talar din mamma? – svenska
Vilka länder har du bott i? – Sverige
Senaste piercingen? – Örat
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? – När vi åkte till årsunda på nyår
Gay? – Nej elller med emma kanske ;)
Har du täckt någons hus med toalettpapper? – Nej men fan vad kul det skulle vara!
Suger det här? – ja det gör det
Har du varit på stranden? – Ja haha
Har du haft en stalker? – Hoppas inte det haha
Minns du din/dina musiklärares namn? – Jaa!
Hur bra är din syn? – Hyfsad
Har du varit på ett party? – Livet är ett party
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? – Aldrig
Har du varit utomlands? – Jadå
Vilket är de bästa bröllopet du vart på? - Morbrors kanske
Var är dina syskon just nu? – ingenstans hoppas jag
Vad var den senaste drömmen du minns? – inatt y0y0
Vilken tid gick du upp i morse? – 12.27
Vad ska du göra i helgen? - Fira karin typ
När var du riktigt sjuk senast? - Varannan dag typ haha
Vad finns i din bakficka? – Ingenting xD
Har du färglinser? – Nejj
Vad gjorde du kl 2 inatt? – SOovvvVV

För varje gång jag kollar på detta, fäller jag bara fler och fler tårar

"Ska jag vara lycklig? Lycklig med cancer"
"Han kommer säga att det inte är något att oroa sig för... Han kommer ha fel"

-


hahahaha

Den här bilden hahaha!
1. Mina fingrar kramas?
2. Mina 2 ringar, is gone?
3. Ser så jävla flottig ut efter 12slaget. Roligaste jag varit med om! Går ut och hör: GOTT NYTT ÅR! Fick första champagnflaskan över mig. Sen hör jag: HON ÄR NYSINGEL, SÖRG INTE FÖR NU ÄR DET NYTT ÅÅÅÅÅR! Och därefter 5 till flaskor.
6 flaskor fick jag sprutade över mig och jag har aldrig känt mig så levande. Frös ihjäl men fyfan va kul de var! Min nya klänning är dock förstörd och de är oklart om det går att rädda den men vad gör de? Så jääävla värt det! Älskade bästa 12slaget i hela mitt jävla liv!

Mys år

Året började bra. Tyckte nyår blev skit bra ändå trots Årsunda och allt. Men glömde allt och hade så jävla roligt!
Igår blev det en hemma dag till 21.00 nästan då jag drog vidare till Stensätra för lite film. Kom hem närmare 2 tiden inatt då blev de nattmat sen hopp i säng. Idag blir det också myskväll fast med Karin. Vi ska kolla på väärldens finaste film som får mig att gråta sönder. Den är så jävla bra, ni måste se den om ni inte har hunnit gjort det än. Kan vara bra för jag kan analysera filmen och jag känner igen mig i den. Den är otroligt bra
Rolig, karma, kärlek och sorglig. Bääst



KOM IGEN NUDÅ!!!!


"Om du dör då ska jag sjunga på din begravning"


braskit

Satt och kollade igenom spellistor jag hade på spotify. Hittade dom här underbara på Jacobs lista. Fina låtar

Min kamera låg i väskan hela nyår så tar Emmas bilder hihi

Var först hemma på nyår med mamma och pappa. Skulle äta trerätter men vi orkar ju aldrig efterrätten så det blev två rätters haha. Oxfilé och bakad potatis sen tårta. Måste visa bild på tårtan sen. Den är grymt jävla snygg lär jag säga. Och jag menar det!
Här har ni lite bilder från senare. Åkte taxi till Hanna där de var förfest sen vidare till Årsunda där vi öste som aldrig förr! Tog aldrig upp kameran så ni för nöja er med Emmas bilder . puss på er

2011-2012

Har du träffat några nya personer?
Oj. Alla dessa underbara människor från Peace. Filip, Kasper, Toni osv. Sen träffade jag Hanna Nordström lite också. Och min fina BFF Charlotta Saväng! Så många fler också men ja, mycket folk! Sen Mattias Och Eric som jag kom jätte nära i somras fast hade dock känt längre men inte så pass bra!
Har de påverkat dig positivt/negativt?
Självklart positivt! Peace and Love var bland det bästa jag någonsin varit med om! Och träffa nya människor är bland det bästa som finns tycker jag. Speciellt Charlotta. Hon har lyst upp hela min vardag och varje dag får hon mig på bra humör.


Fick även en underbar sommar med tjejerna då Mattias och Eric var med varje dag. Är otroligt tacksam över att jag lärde känna dom som jag gjorde också! Älskar dom soooo mycket

Även bandykillarna, nyström osv!

Har du gjort någonting i år som du inte gjort förut?
Varit på Peace and Love.  Snusat haha. Sen lärt mig accepterat människors fel och brister men även lärt mig att sett mina egna fel och brister.

Hade du några nyårslöften? Höll du dem?
Löften är till för att brytas, så absolut inget löfte för min del!

Någonting/någon du saknar 2011 och vill ha 2012?
Självklart finns det en hel del människor man vill ha kvar som man saknar, glidit isär osv. Sen Eric och massa anant. Men det finns en anledning till att folk förtsvinner och det är för att det ska vara så. Nytt år, nya möjligheter, nya människor och jag behöver inte gråta för att jag har förlorat någon alls. Är bara tacksam över allt jag har varit med om under 2011!

Det bästa du har gjort i år?
Klarat skolan. Visat mitt rätta jag. Varit så jävla stark! Peace and Love. Haft en underbar tid med Eric. Lärt känna Charlotta. Vågat chansat.

Ditt största misstag?
Förlitat mig på folk för fort. Fast jag ahr lärt mig av det så jag gör inte det längre dock. Men det är ett stort misstag. Annars ångrar jag nog inte någonting speciellt. Bara småsaker

Hur har du firat/firar jul i år?
Hos mig med mamma, pappa, farmor, farfar, faster, partner, kusiner osv. Fullt hus, myys

Vilka datum från 2011 kommer du alltid att minnas?

Dålig på datum men peace and love. och 18/9

Låtar som alltid kommer påminna dig om 2011?
Fest hos Mange
Baby Baby
Loca People
Resten av ditt liv
Stamp on the ground
Pojkarna som busar<33
X
I Need A Dollar
Vart jag mig i världen vänder
Titta när han dansar¨
Stereo Hearts
Fade into Darkness
Levels
Elektropop
Your Song

Och så mycket fler låtar!

Vad önskar du att du hade gjort mer?
Pluggat haha...

Vad önskar du att du hade gjort mindre?
Ingen aning. kanske att inte följa mina tvångstankar

Vad är det pinsammaste du gjort i år?
Mer saker som har hänt senaste tiden här sen innan sommaren haha. Men det ska inte skrivas ut här haha

Blev du kär under 2011?
Så otroligt kär faktist, underbar tid och upplevelse :)

Har du legat på sjukhus under 2011?
Inte legat där länge men ja sjukhuset är mitt andra hem :)

Skadat dig eller varit allvarligt sjuk?
Kanske

Hur många one night stands?
Noll

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Jag blev väl firad av släkt och vänner sen hade jag en fest för 200 pers ungefär :)

Vem fick dig må bra?
Tjejerna i gänget. Eric. Min klass. Fafar och sååå många fler

Har du förlorat någon vän i år?
Inte förlorat tror jag. Valt bort kanske

Vem saknade du?
Saknade Jacob i början av sommaren eller före sommaren otroligt mycket. 
Sen Amanda Hela sommaren då och då.

Har du flyttat under 2011?
Nejnej!

Vad ska du göra nu på jullovet?
Redan haft en toppen bra tid under lovet. Har mått som en apa och oroat mig dagligen över så mycket men de är skit samma. För jag har det så j*vla bra!

Har du varit gladare eller ledsnare i år jämfört med förra året?
Mycketmycketmycket gladare! Hittat till mitt tjejgäng och vi har blivit som en familj. Varit p åotroliga jävla fester. Varit kär så det brunnit i mig. Och ja jag har mått så jäävla bra!!


Vad ser du fram emot 2012?
Peace and Love <333 Utomlands med tjejerna i hope. Och att detta är blir ääännu bättre! Eftersom jag fyller ARTON ÅR SNART!!!



RSS 2.0